Keresés ebben a blogban

2009. december 7., hétfő

Karácsonyi üdvözletek

Igen népszerűek az úgynevezett sms üdvözletek, amelyekből néhányat össze is gyűjtöttem. Persze nem csak és kizárólag sms-ben küldhető, írhatjuk papírra, üdvözlőlapra vagy akár küldhetjük emailben is.

Ez lenni kici kínai karaconyi szmsz. Lenni oco, nem drága, mégis mutatni, hogy van gondolasz Rád. Kivanni Neked jo ünnepek, meg kiccaladod récire boldogsag!

Angyalok az égből szálljanak le hozzád, boldogság és béke fátylát házadra borítsák! Békés Boldog Ünnepet!

Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a bejgli,a sok jó falat, itt a karácsony a kertek alatt!

Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt. Ha eljön az ünnep a könnyeket, felejtsd el! Pár óra, hidd el a világ, ünnepel! Boldog Karácsonyt!

A Királyok méltósága, az angyalok tisztasága, a pásztorok egyszerűsége, ragyogja be karácsonyodat, és adjon erőt az újesztendőhöz!

…ölelésből és mézből sohasem elég- gondolkozott micimackó. Karácsonykor pedig mindkettőből duplán jár. Boldog Karácsonyt!

Kiskarácsony, nagy karácsony, angyal csókja rátok szálljon. hozzon nektek minden jót, ne csak almát, mogyorót. Boldogságot, békességet, szép jövőt, melegséget. Békés Karácsonyt kívánva neked!

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos koboldok zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint és közben csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Kellemes Ünnepeket!

Mikor éjjel két angyal a párnádra száll mindkettő jót akar, mégis mást ajánl, azt súgja az egyik: mindig jó legyél a másik csak rád kacsint, tedd amit szeretnél! Békés boldog ünnepeket az egész családnak!

Hópihécske száll az égen, kis csengettyű szólal szépen.Az angyalok ma táncra kelnek,gyertyafénynél énekelnek, mosolyogva mondják néked:Békés Boldog Ünnepeket!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése